Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014 11:45

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, συναντήθηκε σήμερα με μέλη της Ένωσης Περιπτερούχων Πειραιά και συζήτησαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο τους όπως  τη χωροθέτηση των περιπτέρων στο δήμο, τα τ.μ. που καταλαμβάνουν καθώς επίσης και θέματα αισθητικής των περιπτέρων σχετικά με την εικόνα της πόλης.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και μέλη της  Ένωσης Περιπτερούχων που είναι υποψήφιοι του Συνδυασμού «Μας ενώνει ο Πειραιάς».

Ο κ. Μιχαλολιάκος,  αφού τους ευχαρίστησε για την συνεργασία τους στα 3,5 χρόνια της δημοτικής  αρχής, τόνισε μεταξύ άλλων:
 «Το πρόγραμμά μας για την επόμενη πενταετία περιλαμβάνει μεγάλα έργα που ουσιαστικά αναβαθμίζουν τον Πειραιά και τον κάνουν μια πόλη με ισχυρή ταυτότητα και με ποιότητα ζωής των κατοίκων του. Υπηρετώ με πάθος την πόλη μας, δύναμη μου είναι η ισχυρή συμμαχία Δημοτών- Εργαζομένων και Δημοτικής Αρχής. Απέναντί μας έχουμε μόνο τα προβλήματα της πόλης. Με αυτά συγκρουόμαστε με πίστη και αποφασιστικότητα.
Όπως καλά γνωρίζετε έχουμε αλλάξει την εικόνα της πόλης. Και με τη δική σας συνεργασία σε ότι αφορά στα περίπτερα, κάνουμε παρεμβάσεις που φροντίζουν την χωροταξία και την αισθητική της πόλης μας. Για να γίνει ξανά ο Πειραιάς μας, πόλη, προνόμιο ζωής.»

Διαβάστηκε 1494 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων