Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014 12:20

Ο Νικ. Καλογερόγιαννης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά με τον Βασ. Μιχαλολιάκο

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος επέλεξε να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του τον Νίκο Καλογερόγιαννη,  έναν άνθρωπο με εμπειρία και πολυετή ενασχόληση με τα κοινά και ιδιαιτέρως την τοπική αυτοδιοίκηση και τον αθλητισμό.

Χρόνια τώρα με την δράση του στο δημοτικά, αφού έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Β’ δημοτικού διαμερίσματος Πειραιά & αν. νομαρχιακός σύμβουλος Πειραιά, έχει αποδείξει την αγάπη του για την πόλη μας, στην οποία άλλωστε γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί ακόμα.

Η κοινωνική του δράση είναι έντονη, τόσο σε φιλανθρωπικούς και αθλητικούς συλλόγους, όσο και στους συλλόγους του τόπου καταγωγής του. Είναι ιδρυτής και πρόεδρος του συλλόγου Σολοτερίου Λακωνίας «Οι Άγιοι Ταξιάρχες» και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη». Στους μανιάτες ιδιαίτερα αγαπητή ήταν και η σύζυγός του Μαρία Καλογερόγιαννη το γένος Τσαπόγα, η οποία ήταν και ένα από τα πιο ενεργά μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Γυναικών Μάνης.

Αν τα στοιχεία για να επιλέξετε να ψηφίσετε έναν δημοτικό σύμβουλο, είναι η εμπειρία, η δράση και η θέληση & ικανότητα για προσφορά στον Πειραιά μας, τότε ο Νίκος Καλογερόγιαννης είναι μια τέτοια επιλογή.

Γνωρίστε καλύτερα τον Νίκο Καλογερόγιαννη, αλλά και το γιατί επέλεξε να είναι υποψήφιος, στο κείμενο που ακολουθεί (πατώντας την εικόνα)

Διαβάστηκε 2133 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014 12:37

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων