Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2014 09:04

Η «Μελωδία της Ευτυχίας» από τις 7 Δεκεμβρίου στο «Παλλάς»

Ένα από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ όλων των εποχών, η «Μελωδία της ευτυχίας», θα βρει στέγη στο «Παλλάς» τη φετινή εορταστική περίοδο.

Πρόκειται για την περίφημη αληθινή ιστορία της οικογένειας Φον Τραπ που έγινε μιούζικαλ και στη συνέχεια ταινία («The sound of music») με την Τζούλι Άντριους και τον Κρίστοφερ Πλάμερ - η οποία «έσωσε» την 20th Century Fox από τη χρεοκοπία, «έκλεψε» το Όσκαρ από το «Δρ Ζιβάγκο» κι έσπασε το ρεκόρ εισπράξεων που κατείχε, από το 1939, το «Όσα παίρνει ο άνεμος», με το σάουντράκ της να πουλάει περισσότερα από 11 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Είκοσι χρόνια μετά τη θεατρική μεταφορά του έργου από την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η «Μελωδία της ευτυχίας» παρουσιάζεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, από τις 7 Δεκεμβρίου.

Η έμπειρη στο είδος Θέμις Μαρσέλλου (Annie, Fame, Rent) σκηνοθετεί την ιστορία της ευφάνταστης γκουβερνάντας, του χήρου πλοιάρχου και των επτά ανυπάκουων παιδιών του, με την ίδια να υπογράφει την απόδοση του κειμένου και των στίχων στα ελληνικά.

Το μουσικό σκέλος της παράστασης έχει αναλάβει ο Γιάννης Αντωνόπουλος, που έκανε τη διδασκαλία των τραγουδιών στους ηθοποιούς και τα παιδιά και διευθύνει την 14μελή ορχήστρα, οι δε χορογραφίες είναι της Άννας Αθανασιάδη.

Διαβάστηκε 2404 φορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ακούστε εδώ το ραδιόφωνο: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ"

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων